En son beş Davetiye Sözleri Kentsel haber

Wiki Article



o insanın kalbinde sen muhtemeln. Beni öyle bir insanla buluştur ki benden önce onunla buluşmuş olan sen olasın.

Aynı yuvada uslu olmaya, aynı yastıkta baş koymaya kadem attığımız en bahtiyar hasetmüzde siz maliyetli dostlarımızı da aramızda görmekten mut duyacağız.

Kalbine sığmayan bir aşkla sevmeli en çocuk yerinden mebdelamalı yani pişhınç serpmek kokusu gelmeli sonra. İnsan sevdi mi! Diğer aşklar kendini fesh etmeli.

Geleceğimizin ilk adımını atarken siz bulunmaz dostlarımızı aramızda geçirmek bizi onurlandıracaktır.

Geleceğe güzel atacağımız bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu paylaşmak üzere sizlerle yanında olmaktan kâm duyarız.

Mübayenet değil istek kavuşturdu ellerimizi kalplerimiz bir geleceğe umutla denetlemeyoruz şimdi, davetiyemiz sizlere dünyaevi bizlere amaç versin.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileğiyle hissedar evetşantımıza etap attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Bu devir dedik yarın dedik mecmu erteledik baktık fıkra geçiyor kâfi dedik böylece bizde evlenelim dedik …

13.    Birlikteliğimizin sonsuza denli sürmesi ümit ve dileği Davetiye Sözleri ile hissedar yaşamma adım attığımız

onca senedir ne saat evleneceksiniz sorularına dalgalı cevaplar bulmaktan yorulduğumuz midein evleniyor ve sizi dört gözle beklediğimiz nikahımıza davet ediyoruz.

Tığ il ele tutuşarak aynı hayata girişim atmaya hüküm verdik. Biz kalplerimizi birleştirerek dü gönülı bir yapmaya karar verdik. Baş başa bir hayatın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız yazgıımızın en anlamlı gününde siz kıymettar sevdiklerimizi kenarımızda görmekten kâm duyacağız.

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından mut duyan 2 eş. Böyle bir kâm tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten ongunluk duyarız.

Bir ömre doğru bir imza atarken en içtenlikli “Ya” imizi söylerken siz dostlarımızın da yerımız da olmasını istiyoruz…

Beraberliklerini devamlı kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa kaldırmak kucakin mutluluklarını sizinle pay etmek istiyorlar.

Report this wiki page